Elérhetőségeink

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

captcha Ellenőrző kód:

4033 Debrecen Sámsoni út 38.

E-mail:  info@akkumulator-ar.hu

Mobil: 06-20-599-6105

Power-Akku Kft.

Akkumulátor kis és nagykereskedelem

Cégünk 2006-ban alakult, akkumulátor  termékek forgalmazására. A piaci körülmények  lehetővé tették ezen termékek forgalmazását, profilunkat szerencsésen meg is találtunk.

Szerencsére hamar találtunk megfelelő minőségű és árú termékeket, ezért nagyobb mennyiségben kezdtük importálni, árusítani. Számtalan partner céggel állunk kapcsolatban, akik rendszeresen tőlünk vásárolnak.

Cégünk alapvető gondolatmenete az, hogy a vásárlók megelégedve távozzanak tőlünk, mert hisszük, hogy az elégedett vásárlónál nincsen jobb reklám, ezért nem is költünk százezreket termékeink reklámozására, így nem terheljük az Önök pénztárcáját felesleges reklámköltségekkel!

Egyes fórumokon egyre több elégedett vásárlónk ajánlja cégünket és ez nekünk mindennél fontosabb! Bármilyen problémát megoldunk ami termékeinkkel kapcsolatban felmerülhet!  A hosszú idő óta nálunk vásárlók tudják, hogy számunkra nem elsődlegesen a minden áron való értékesítés a legfontosabb,hanem, hogy Ön mindig azt kapja, ami az Ön számára a legmegfelelőbb, legjobb ár – érték arányú termék és ami az Ön elégedettségéhez elengedhetetlen!